Het ontdekken van de wereld van de backend met bunq in Istanbul!

Het ontdekken van de wereld van de backend met bunq in Istanbul!

Van engineering tot backendontwikkeling bij bunq: Een transformerende reis van passie en doel in het herdefiniëren van bankieren.

2 minuten leestijd

geleden

Ik bracht mijn vroege 20-er jaren door met studeren aan technische scholen, maar mijn tijd als masterstudent in Milaan was een van de beste periodes van mijn studentenleven. Later vond ik mezelf werkzaam in de defensie- en game-industrie, maar ik bevond me niet in een positie waaruit ik voldoende voldoening kon halen uit wat ik creëerde. Plotseling drong het tot me door - dit gevoel zou niet verdwijnen totdat ik mijn carrière veranderde naar een rol waarin ik beter gebruik kon maken van mijn opleiding, om dingen te produceren waar ik trots op kon zijn. Dit was het moment voor mij om mijn carrière te heroverwegen, omdat wanneer je dit gevoel ervaart: geld, positie, titels, enzovoort, volkomen zinloos worden. Binnen enkele dagen diende ik mijn ontslag in en begon na te denken over wat hierna kwam. Destijds, nauw samenwerkend met het backend-team in het game-bedrijf, hielpen ze me realiseren dat werken aan de backbone-kant precies was waar ik naar op zoek was. Ik ben zeer dankbaar voor mijn vrienden die me hebben geholpen bij het vinden van de rol die ik sinds de verandering met plezier uitvoer.

Ik ben bij bunq als backend-ontwikkelaar in het kantoor in Istanbul gekomen, als eerste om zo'n positie hier te bekleden. Natuurlijk kwamen er veel vragen in me op of ik me op de leeftijd van 30 kon aanpassen aan een carrièrewijziging. Maar meteen nadat ik begon, verdwenen al die vragen. Ik besefte dat het een geweldige beslissing was! We hebben een geweldig backend-team bij bunq, met mensen die niet alleen experts zijn in hun vakgebied, maar ook geweldige persoonlijkheden om plezier mee te hebben.

Om mijn verhaal samen te vatten, wil ik een aangrijpende quote delen uit "Samarkand," van Amin Maalouf: "Tijd heeft twee gezichten, dacht Khayyam bij zichzelf. Het heeft twee dimensies, de lengte wordt gemeten door het ritme van de zon, maar de diepte door het ritme van passie." Elke ochtend zit ik aan mijn bureau en open ik mijn laptop met de passie om de bankstatus quo te veranderen met bunq en mijn collega's.

Deel dit artikel

Wat is bunq?

We zijn niet alleen een bank; we zijn een levensstijlkeuze voor degenen die verlangen naar vrijheid, flexibiliteit en financiële controle onderweg.

Wat is bunq?

We zijn niet alleen een bank; we zijn een levensstijlkeuze voor degenen die verlangen naar vrijheid, flexibiliteit en financiële controle onderweg.

Wat is bunq?

We zijn niet alleen een bank; we zijn een levensstijlkeuze voor degenen die verlangen naar vrijheid, flexibiliteit en financiële controle onderweg.

Krijg de controle terug

We geven de volledige controle over je financiën terug in jouw handen.

Krijg de controle terug

We geven de volledige controle over je financiën terug in jouw handen.

Krijg de controle terug

We geven de volledige controle over je financiën terug in jouw handen.

Bankier als een local

Beheer je geld probleemloos, waar je ook bent.

Bankier als een local

Beheer je geld probleemloos, waar je ook bent.

Bankier als een local

Beheer je geld probleemloos, waar je ook bent.

Regel je budget moeiteloos

Stel bankrekeningen in en budgetteer er automatisch vanaf.

Regel je budget moeiteloos

Stel bankrekeningen in en budgetteer er automatisch vanaf.

Regel je budget moeiteloos

Stel bankrekeningen in en budgetteer er automatisch vanaf.

Plant bomen

Voor elke €100 die je uitgeeft met een bunq kaart, zou je een boom kunnen planten.

Plant bomen

Voor elke €100 die je uitgeeft met een bunq kaart, zou je een boom kunnen planten.

Plant bomen

Voor elke €100 die je uitgeeft met een bunq kaart, zou je een boom kunnen planten.

Houd geld veilig

Onze DGS-verzekering beschermt jouw geld tot €‎100.000.

Houd geld veilig

Onze DGS-verzekering beschermt jouw geld tot €‎100.000.

Houd geld veilig

Onze DGS-verzekering beschermt jouw geld tot €‎100.000.

Bank samen

Deel je financiën met iedereen, zonder al het gedoe.

Bank samen

Deel je financiën met iedereen, zonder al het gedoe.

Bank samen

Deel je financiën met iedereen, zonder al het gedoe.

Bekijk deze artikelen

Als je dit leuk vond, kunnen deze ook interessant voor je zijn.

Het ontdekken van de wereld van de backend met bunq in Istanbul!

Van engineering tot backendontwikkeling bij bunq: Een transformerende reis van passie en doel in het herdefiniëren van bankieren.

Het ontdekken van de wereld van de backend met bunq in Istanbul!

Van engineering tot backendontwikkeling bij bunq: Een transformerende reis van passie en doel in het herdefiniëren van bankieren.

Het ontdekken van de wereld van de backend met bunq in Istanbul!

Van engineering tot backendontwikkeling bij bunq: Een transformerende reis van passie en doel in het herdefiniëren van bankieren.

Varen op de Fintech Golven: Mijn onvergetelijke reis met bunq in Istanbul

Ga op het opwindende verhaal van de aankomst van bunq in Istanbul met Zeynep's reis van First Line naar Second Line Guide.

Varen op de Fintech Golven: Mijn onvergetelijke reis met bunq in Istanbul

Ga op het opwindende verhaal van de aankomst van bunq in Istanbul met Zeynep's reis van First Line naar Second Line Guide.

Varen op de Fintech Golven: Mijn onvergetelijke reis met bunq in Istanbul

Ga op het opwindende verhaal van de aankomst van bunq in Istanbul met Zeynep's reis van First Line naar Second Line Guide.

Van Carrièrewisseling tot De bankrevolutie - Samantha's reis

bunq vanuit het perspectief van een insider - duik in de wereld van onze opmerkelijke medewerker, Samantha, wiens reis bij bunq begon in 2016.

Van Carrièrewisseling tot De bankrevolutie - Samantha's reis

bunq vanuit het perspectief van een insider - duik in de wereld van onze opmerkelijke medewerker, Samantha, wiens reis bij bunq begon in 2016.

Van Carrièrewisseling tot De bankrevolutie - Samantha's reis

bunq vanuit het perspectief van een insider - duik in de wereld van onze opmerkelijke medewerker, Samantha, wiens reis bij bunq begon in 2016.

Probeer bunq 30 dagen gratis

Open je rekening in 5 minuten, met alleen je telefoon en ID.

Probeer bunq 30 dagen gratis

Open je rekening in 5 minuten, met alleen je telefoon en ID.

Probeer bunq 30 dagen gratis

Open je rekening in 5 minuten, met alleen je telefoon en ID.