Hey, we have some cookies
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Lifestyle

Genieten van uitmuntendheid: 5 geweldige Michelin-restaurants in Nederland

September 15, 2023

Als je een foodie bent, is er geen betere manier om te genieten van de fijnere dingen in het leven dan bij enkele van de beste Michelin-restaurants in Nederland. En met bunq wordt deze ervaring nog beter.

Parkheuvel Rotterdam

Fine dining temidden van de Rotterdamse hoogbouw. Voor wie de drukte van stad wil inruilen voor een intieme setting met - uiteraard - heerlijk eten, raden we Parkheuvel aan. Gerund door vader en zoon, biedt dit restaurant je elk seizoen weer een verrassend menu met een verhaal.

Spectrum Amsterdam

Het volgende restaurant dat we aanbevelen is Spectrum in Amsterdam. Dit tweesterrenrestaurant biedt een unieke culinaire ervaring, met een menu dat geïnspireerd is op de seizoenen. Ook al bevindt Spectrum zich in het centrum van de stad, in het restaurtant geniet je van de kalme sfeer en persoonlijke service. Perfect voor een romantisch avondje uit!

Inter Scaldes Kruiningen

Vanaf November 2023 kan je voor een echt smaakavontuur terecht bij Inter Scaldes, een ander driesterrenrestaurant dat je niet mag missen. Bekend om zijn zeevruchten en lokale ingrediënten, biedt dit restaurant een onvergetelijke culinaire ervaring. Inter Scaldes is latijn voor 'Tussen de Scheldes'. Als je een trip naar Zeeland in stijl wil afsluiten, is dit restaurant een absolute aanrader.

Ciel Bleu Amsterdam

Dineren op hoog niveau, zowel letterlijk als figuurlijk. Ciel Bleu is een tweesterrenrestaurant dat bekend staat om zijn innovatieve gerechten en prachtige uitzichten over Amsterdam. Vanaf de 23ste verdieping is dit de perfecte plek om culinair genieten te combineren met een prachtige zonsondergang.

De Lindenhof Nuenen Brabant

De Lindenhof Nuenen Brabant staat bekend als ideale plek voor levensgenieters. Behoor je tot die groep mensen, dan raden we De Lindenhof aan, vlakbij Eindhoven. Dit tweesterrenrestaurant biedt een menu dat geïnspireerd is op de seizoenen, met bijpassende wijnen.

Dineren met bunq

bunq is er om het leven makkelijk te maken. Bij het opstellen van je maandelijkse budget of het sneller bereiken van je spaardoelen natuurlijk, maar juist bij de momenten dat je optimaal van het leven geniet zijn wij er om ervoor te zorgen dat je dit zorgeloos kan doen. Zo kan je met bunq overal in Nederland (en daarbuiten) eenvoudig in restaurants betalen met je Credit Mastercard. Bovendien krijg je elke keer 1% Cashback wanneer je hiermee in restaurants en bars betaalt. Dus waarom zou je niet genieten van een geweldige maaltijd terwijl je geld bespaart? Meld je vandaag nog aan bij bunq!

Share this post
LinkedIn

Start your 30-day free trial

Open your account in just 5 minutes, directly from your smartphone.

Get started