Hey, we have some cookies
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Lifestyle

Bonnetjes: bewaren of niet bewaren?

June 19, 2023

Het is een vraag die we ons allemaal wel eens stellen: moet je bonnetjes bewaren of niet? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van het bewaren van bonnetjes en hoe bunq je kan helpen met budgetteren en budgetbeheer.

Waarom zou je bonnetjes bewaren?

Het bewaren van bonnetjes heeft zeker voordelen. Bonnetjes zijn met name handig voor het bijhouden van je uitgavenpatroon, wat essentieel is om effectief je geldzaken te beheren.

De nadelen van bonnetjes bewaren

Aan de andere kant kunnen bonnetjes snel ophopen en rommel veroorzaken. Bovendien vervagen sommige bonnetjes na verloop van tijd, waardoor ze onleesbaar worden. In andere woorden: een papieren administratie is eigenlijk niet echt meer van deze tijd. Gelukkig biedt bunq een oplossing!

Maak budgetteren eenvoudig met bunq

Bonnetjes bewaren is een manier om je administratie bij te houden, maar het is tijdrovend, ongeordend en voor velen niet bepaald een leuke klus. bunq heeft hier een aantal oplossingen voor bedacht, waarmee je alle voordelen van het bewaren van bonnetjes krijgt, zonder gedoe. Sterker nog, met bunq hoef je helemaal niets meer zelf te doen om geldzaken te beheren.

Met bunq Insights en het gebruik van meerdere sub-rekeningen wordt budgetbeheer een fluitje van een cent. Je kunt al je uitgaven automatisch categoriseren en bijhouden, zodat je altijd weet waar je geld naartoe gaat. Door het gebruik van moderne technologie zie je in één oogopslag waar je eventueel op kan bezuinigen of waar je juist iets meer aan kan uitgeven. Hiervoor hoef je dus niet meer door een stapel bonnetjes heen te werken of überhaupt de moeite nemen om bonnetjes te bewaren.

Wil je je bonnetjes toch graag bewaren, dan is dat met bunq ook geen probleem. Met de bunq app kan je in een handomdraai een foto van een bonnetje maken of een bestaande foto uploaden en als bijlage aan een betaling toevoegen. Zo is je bonnetje dus altijd onderdeel van je administratie en weet je precies waar je ‘m terug kan vinden, allemaal zonder dat je een hele stapel bonnetjes hoeft te bewaren!

Conclusie

Hoewel het bewaren van bonnetjes voordelen heeft, kan het ook rommelig en tijdrovend zijn. Gelukkig maakt bunq budgetteren en budgetbeheer eenvoudiger met bunq Insights en het gebruik van meerdere sub-rekeningen. Probeer bunq vandaag nog en ervaar het gemak zelf!

Share this post
LinkedIn

Start your 30-day free trial

Open your account in just 5 minutes, directly from your smartphone.

Get started